MUĞLA / SEYDİKEMER - Seydikemer Şehit Gürcan Akan Anaokulu

Seydikemer Şehit Gürcan Akan Anaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. SAVCI MEHMET SELİM KİRAZ BUL. SEYDİKEMER ŞEHİT GÜRCAN AKAN İLKOKULU NO17 İÇ KAPI NO1 SEYDİKEMER / MUĞLA
Vizyon
Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB´in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Okul öncesi eğitiminin amaçları doğrultusunda bütün çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine; bütün gelişim alanları itibariyle sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını; Türkçeyi doğru ve güzel konuşmaları; çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışlar kazanmalarını; onlara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak ve aynı zamanda onları ilkokula hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAHÇI GRUP : 07:30-12:30 ÖĞLECİ GRUP : 13:00-18:00
KALORİFER-KLİMA
Şehirlerarası Otobüsler ve Seydikemer Mnb. Koop.
Seydikemer İlçesi. Nüfus:60.000
Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl Uzaklığı:160 km