MUĞLA / SEYDİKEMER - Seydikemer Şehit Gürcan Akan Anaokulu

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "MÜZİK MASAL İÇİNDE, MASAL OKUL İÇİNDE" projesi lapsamında masal anlatıcısı öğretmen Sinem ÖNER ÇİKOT ve Müzik Öğretmeni Emre ÇİKOT öğrencilerimize müzikli masal anlatımı gerçekleştirdiler.

Mrt

Kütüphane Haftası; Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır. Amacı, halkın kütüphanelerden daha iyi şekilde yararlanmasını, kütüphanecilik mesleğinin tanınmasını sağlamaktır. bu hafta kapsamında öğrencilerimiz ile etkinlikler düzenlenmiştir.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

8-14 OCAK ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI

Ara

Öğrencilerimiz velilerimizin katılımı ile önceden hazırlamış olduğumuz hikaye kartları ile hikaye oluşturdular.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. Biz de öğrencilerimiz ile bu hafta ile ilgili etkinlikler gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile beraber Dünya İnsan Hakları Günü ile ilgili etkinlikler gerçekleştirdik.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz  Kasım ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Ara

Okulumuz öğrencileri bu ayın değeri "Sorumluluk" hakkında çalışmalar yapmıştır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dalayısı ile öğrencilerimiz boyama etkinliği yapmıştır.

Ara

1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Kutlu Olsun. Okulumuz öğrencilerine Acil Sağlık Hizmetleri hakkında bilgilendirme yapan değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

"Bir Kitap, Bir İnsan Projesi" kapsamında okulumuz öğrencileri ve velilerimizle Seydikemer İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ettik. Kütüphane yetkililerine yaptığımız etkinliklerde yardımcı oldukları için teşekkür ederiz.

Ara

20 Kasım 1989 tarihinde Çocuk Hakları Sözleşmesinin Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda kabul edilmesi münasebetiyle her yıl Kasım ayının 20. günü Dünya Çocuk Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

Kas